Bank 2

Bank 2

Bank 2 er en bank som ble etablert i 2005 som har fokus på å hjelpe sine kunder med å få orden på sin økonomiske situasjon. De ønsker å hjelpe kunder som ikke får lån i andre banker over i en økonomisk situasjon som er enklere å håndtere uavhengig av hvorfor du har havnet i den situasjonen du er i nå. De presiserer at de ikke kan hjelpe alle, men at de ønsker å hjelpe dem som de kan finne en praktisk løsning for. Måten de gjør dette på er at de tilbyr lån med sikkerhet i egen bolig. De kan også tilby lån selv om du har betalingsanmerkninger. På grunn av at de krever sikkerhet i bolig med noe lavere opplåningsgrad enn noen andre banker, så vil de kunne gjøre dette uten større risiko, og kundene oppfordres til å betale gjelden til Bank 2 for å beholde bolig og i tillegg ende opp i en situasjon hvor de ikke lenger sliter med å møte sine økonomiske ansvar.

Lånemuligheter hos Bank 2

Bank 2 tilbyr kun lån med sikkerhet i bolig. De kan tilby fra 300000kr og oppover med maksimal opplåningsgrad på 75% av boligen. For at de skal finne en økonomisk bra løsning for deg eller ditt firma, så ønsker de en personlig kommunikasjon i stedet for at all kommunikasjonen foregår elektronisk. Ved å bli kjent med sine kunders behov, så kan de tilby lån selv om andre banker ikke kan det. Deres fokus er personer som av en eller annen grunn har kommet i en økonomisk situasjon de ellers ikke kan komme seg ut av så lett. Det finnes mange i dag som har kommet i en økonomisk situasjon som ikke er ideell. Noen har klart å fortsette å betale det de skylder, men noen klarer ikke å få betalt det de skylder og får dermed betalingsanmerkninger. Selv om man har eiendom som tilsier at man kunne løst hele situasjonen, så vil ikke ordinære banker forholde seg til kunder som er endt opp med betalingsanmerkninger eller høy kredittkortgjeld. Da kan Bank 2 komme frem til en løsning som fungerer og som gjør at man kan komme ut av situasjonen.

Hvordan søke lån hos Bank 2

Når du skal søke om lån hos Bank 2, så kan du gjøre dette i forhold til om du eier bolig i dag, eller du kan gjøre dette samtidig som du søker om lån til en ny bolig. Hvis søknaden gjelder refinansiering, så må du eie en bolig i dag hvor du har nok sikkerhet til at du kan låne de pengene du trenger innenfor totalt 75% av boligens verdi. Finn frem til det alternativet du ønsker på nettsidene deres, og fyll ut søknaden på nett. På grunn av at Bank 2 ønsker en personlig kommunikasjon med sine potensielle kunder, så vil du sannsynligvis bli oppringt før du får godkjent et lån hos Bank 2. Etter en samtale med bankens representant, så vil de vurdere om du passer inn i deres betingelser for å motta lån hos dem.

Unike muligheter hos Bank 2

Bank 2 tilbyr muligheter for dem som ikke får lån i andre banker. De kan gjøre dette fordi de krever sikkerhet i bolig for at du skal få låne penger hos dem. Hvis du kan stille med sikkerhet i bolig innenfor 75% av verdien på boligen, så vil du derfor også kunne få lån hos dem selv om du har betalingsanmerkninger. Løsningen de tilbyr bør innen kort tid lede til en god økonomisk situasjon for at de skal være villige til å låne deg de pengene du trenger. Ved hjelp av denne løsningen kan du igjen komme innenfor en A4-økonomi.

Code1: