Folkia

Folkia

Folkia er et produkt som tilbys av Folkefinans som er lokalisert i Oslo, og de tilbyr sine produkter til skandinaviske land. Dette er et tilbud som faller inn under kategorien Mikrolån, eller SMS-lån som de også kalles. Disse ble etablert for å tilby en hastebehandling av søknaden, noe de fortsatt gjør selv om det i dag også er mulig å finne ordinære tilbydere av forbrukslån som kan tilby denne tjenesten. Folkia er et produkt som tar seg godt betalt for at du skal låne penger hos dem. På hjemmesidene vil du finne informasjon om at den effektive renten kan variere fra 346% rente og helt opp til 5641% rente. Grunnen til dette er at de har gebyrer som er relativt høye i forhold til lånebeløpet.

Lånemuligheter med Folkia

Når man skal benytte seg av mikrolån, Som er hva Folkia er, så er det ikke uvanlig at man vil få tilbud om maksimalt 20000kr. Dette er det maksimale beløpet du kan låne med Folkia. Nedbetalingstiden kan være opp til 12 måneder. Dette kan være et praktisk lån om man kommer over muligheten til å kjøpe noe i dag som man ellers ikke kan få tak i. Det kan for eksempel gjelde for å få kjøpe en Spesiell type Vespa via bruktannonser som sjelden ligger ute for salg. Da kan det være en fordel å låne penger med en hastebehandling. Men vær oppmerksom på at det vil gjøre at Vespaen blir vesentlig dyrere enn den prisen du faktisk betaler på grunn av betingelsene. Men i noen tilfeller kan man få et såpass godt kjøp at man likevel kan benytte seg av dette tilbudet og spare penger. I de fleste tilfeller vil det bety at man betaler en vesentlig høyere sum for produktet enn man ellers ville gjort for å kunne gjennomføre kjøpet samme dag.

Når man får tilbud om et lån med Folkia, så betaler man en høy effektiv rente på grunn av at månedlige gebyrer er på 135kr, i tillegg til at man betaler etableringsgebyr. Man bør derfor sjekke betingelsene nøye, og man bør sikte på å betale tilbake lånet så raskt som mulig for å unngå at det koster mer enn man ønsker.

Dette er et tilbud man i hovedsak benytter seg av hvis man har behov for en hastebehandling. Hvis man derimot egentlig kan klare seg om man får pengene utbetalt om et par dager, så bør man også sjekke andre løsninger da disse kan være vesentlig billigere. Uansett bør man sjekke hos flere tilbydere da man også kan få tilbud om hastebehandling hos andre som ikke faller inn under kategorien mikrolån og som dermed kan ha vesentlig bedre betingelser for samme tilbudet.

Kostnad for å søke

Når du søker om lån hos Folkia, så betaler du ingenting før du godtar tilbudet. Når du godtar tilbudet vil etableringsgebyr bli lagt til lånet ditt og blir en del av hva du til slutt betaler tilbake.

Betingelser hos Folkia

Du får ikke oppgitt noen konkrete betingelser på nettsidene til Folkia om hva som kreves for å låne penger hos dem, men vil bli vurdert på søknadstidspunktet. Noen betingelser kan man bare anta at man må tilfredsstille hos dem som hos andre. For eksempel gjelder dette at man ikke har betalingsanmerkninger når man søker hos dem, og de vil ønske at du har en registrert inntekt.

Mer å vite om Folkia

Folkia er en tilbyder av mikrolån som gir deg mulighet til å låne inntil 20000kr som må betales tilbake innen 12 måneder. Vær klar over at det legges til en del gebyrer på dette lånet, som forårsaker at du betaler en ganske høy effektiv rente.

låne penger uten kredittsjekk

Code 4: