Klikklån

Klikklån

Klikklån tilbys av Thorn Norge Finans og gir deg muligheten til å låne inntil 40000kr. Thorn Norge har tilbudt tjenester til det norske markedet sin 1970-tallet. Den gangen var de mest kjent for å leie ut forbrukerelektronikk og hvitevarer til nordmenn slik at man ikke behøvde å kjøpe alt man trengte på samme tid. Dette var en stor fordel for nyetablerte som trengte alt nytt men som ikke har begynt å tjene så mye penger enda. De har endret sin virksomhetsfokus fra å leie ut utsyr til å blant annet finansiere kjøp av den typen produkter de tidligere tilbød for utleie. I tillegg til dette kan man i dag låne penger til det man ønsker uten at de trenger informasjon om hva du bruker pengene til. Selskapet er i dag eid av det danske selskapet L’Easy, som har tilbudt tilsvarende produkter til det danske markedet.

Man kan enkelt søke på Klikklån ved å fylle ut søknaden som finnes på nettsiden deres. Du får raskt svar på søknaden, og vil så motta en email med tilbudet deres. Hvis du er fornøyd med tilbudet, så kan du bekrefte lånet med BankID, og du vil så få lånet utbetalt om kort tid. Du kan velge å låne fra 10000kr til 40000kr, og du bestemmer selv også selv hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Hvor mange måneder du velger vil bestemme hvor mye du må betale tilbake hver måned.

Tilbudet du kan få fra Klikklån

Det er greit å vite at hvis du søker om Kvikklån, så vil du motta lånetilbudet fra Thorn Norge Finans. Denne typen lån kan være mellom 10000kr og 40000kr, og du bestemmer hvilken nedbetalingstid du ønsker, maksimalt 72 måneder. Mange vil gjerne vite om det er mulig å be om betalingsutsettelser hvis økonomien er trang en måned eller to. Når du velger Klikklån, så får du ikke automatisk tilbud om dette. Likevel kan det være muligheter for det da Thorn tilbyr dette for flere av sine produkter.

Søknad hos Klikklån

For å søke om Klikklån, så fyller du ut en enkel søknad på nett. Du får svar umiddelbart og kan bekrefte om du ønsker lånet ved hjelp av BankID. Som de fleste andre tilbydere av smålån og forbrukslån, så vil du bli individuelt vurdert etter at du sender inn søknaden. Tilbudet du får blir derfor basert på de økonomiske opplysningene du oppgir i søknaden. Renten på lånet blir minimum 9,9%, men vil for de fleste bli høyere enn dette. Etter du bekrefter om du ønsker lånet, så vil du snart ha pengene på konto.

Krav til lån

Når du søker om forbrukslån eller smålån, så vil de fleste tilbyderne stille noen krav for at du skal få lånet. Dette gjelder også hos Thorn Norge Finans for Klikklån. Maksbeløpet for Klikklån er på 40000kr, og du vil maksimalt kunne få 72 måneder nedbetalingstid. Utover dette stiller de noen krav for å redusere sannsynligheten for at du ikke betaler tilbake lånet som du skal. De ønsker at du skal ha en folkeregistrert adresse i Norge i minimum 2 år slik at de ikke risikerer at de ikke får tak i deg. De vil i tillegg stille som krav at du er fylt 20 år. Dette er for å redusere muligheten for at de låner ut penger til dårlige betalere. Du vil heller ikke få lån hos Thorn Norge Finans hvis du har betalingsanmerkninger. Eventuelle betalingsanmerkninger bør fjernes før du søker om lån. Når et krav er oppgjort, så har man i dag mulighet for raskt å få fjernet anmerkningen. Hvis kredittvurderingsbyråene ikke fjerner denne umiddelbart, så kan du ta kontakt med dem og dokumentere at kravet er oppgjort.

Sambla tilbyr ikke låne penger raskt