Sambla

Sambla

Sambla er en tjeneste som hjelper deg å finne det beste forbrukslånet slik at du ikke betaler mer enn nødvendig når du skal låne penger uten sikkerhet. De tilbyr en tjeneste som lånmegler slik at du kan fylle inn en søknad som vurderes overfor 11 banker. Det er mange fordeler ved å benytte seg av en lånmegler når man skal søke om lån. Den viktigste fordelen er at man hos alle tilbydere av forbrukslån vil få en individuell vurdering for å bestemme hvor mye man får i lån og hvilke betingelser man får. Det betyr at du ikke vet hvilke betingelser du får på lånet du ønsker før du har sendt inn en søknad. Hvis du da skal finne de beste betingelsene for et forbrukslån, så må du fylle ut flere søknader for så å vurdere de forskjellige tilbudene i forhold til hverandre. Det finnes mange låntilbydere, og hvis du skal benytte deg av denne metoden, så må du søke hos alle for å være sikker på at du får de beste betingelsene.

Ved hjelp av en låntilbyder så får du samme mulighetene og det koster deg ingenting. Når du benytter deg av Sambla sine tjenester så får de betalt av tilbyderne for å tilby dem leads. Dermed kan du benytte dem for å finne det beste tilbudet blant 11 tilbydere som de har samarbeidsavtale med. Sambla er et firma med kontorer i Oslo og i Sverige som tilbyr sine tjenester til norske og svenske låntagere slik at de har muligheter for å finne de beste tilbudene slik at man ikke betaler mer for et forbrukslån enn man behøver. Når man søker om lån via Sambla, så kan man få tilbudt inntil 500000kr med en nedbetalingstid på 15 år.

Hvilket tilbud kan du få fra Sambla

Når du fyller ut en søknad hos Sambla, så velger du et lånebeløp på inntil 500000kr. Du kan så velge en nedbetalingstid på inntil 15 år. Hvilket tilbud du faktisk mottar vil være avhengig av hva tilbyderne de har samarbeid med ønsker å tilby. Sambla tilbyr ikke selv noen typer lån, men de formidler lånetilbud fra deres samarbeidspartnere slik at du kan få det beste tilbudet du kan få. Når man ønsker å benytte seg av et forbrukslån uten sikkerhet, så kan man få forskjellige renter avhengig av hvilken tilbyder man benytter seg av. Det betyr at man kan ende opp med å betale mye mer enn man behøver for å få låne det beløpet man ønsker.

Hvordan søke om lån ved hjelp av Sambla

Det er enkelt å søke om lån hos Sambla. Du fyller ut søknadsskjemaet på nettsidene deres, og de sender så informasjonen videre til deres samarbeidspartnere. De mottar så tilbud fra deres samarbeidspartnere som de sender videre til deg slik at du kan vurdere hvilket tilbud du ønsker å benytte deg av. Du er ikke bundet til å benytte deg av tilbudet du mottar, men kan velge om du er fornøyd med betingelsene du blir tilbudt. De mottar, som nevnt, betaling for å videreformidle din informasjon, og de vil derfor tilby deg muligheten til å velge det tilbudet du ønsker å benytte deg av.

Hva kreves

Når man søker lån via en lånmegler, så vil man ikke nødvendigvis bli presentert spesifikke betingelser. Det betyr ikke at du ikke må tilfredsstille visse betingelser for å få lånet. Når du får tilbud via en lånmegler, så må du tilfredsstille de betingelsene som stilles av den enkelte tilbyderen. Det er noen betingelser som går igjen hos de fleste tilbyderne. For eksempel kan du ikke ha betalingsanmerkninger når du søker lån. I tillegg til dette vil de fleste kreve at du er 20 år eller eldre. Mange har en 25 års aldersgrense. Utover det vil de stille krav om at du har folkeregistrert adresse i Norge, samt at du har en registrert inntekt.